Offentlig

Offentlig

Digital platform

Vi har til erhverv og kommuner udviklet en smart digital platform, her kan du styre alle service sager, følge dem online. Platformen styrer flere afdelinger, budgetter, oprettelse af instanser, brugere og meget mere.

Mentech er din nye samarbejdspartner, kontakt os nu for at komme videre med et nyt og spændende samarbejde. Platformen er unik på markedet, og hjælper til at effektivisere alle processer, lige fra EAN fakturering, besparelser, EAN lokationer, og meget mere.

Unikke løsninger

Vi har udviklet flere unikke løsninger som udvidelse på vores digitale platform, læs mere om de forskellige løsninger nedenunder:

Få den bedste service

Hos Mentech er kvalitet, og god service i højsædet. Som erhvervspartner ved Mentech får du tilknyttet en fast kontaktperson, som kender Jer, og Jeres forretning.

Vores mange års erfaring inden for branchen og effektive arbejdsrutiner betyder, at du får svar på din reparation inden for 24-timer, og ofte samme dag. Vi har uddannede teknikere med mange års erfaring, på vores IT værksted har vi alt hightech udstyr, og kan lave alle slags reparationer, lige fra ultralyds rensning af væskeskader, til punkt 0 lodning, og microsvejsning.

Vi lagerfører flere tusinde reservedele, det betyder hurtig reparation, til konkurrence dygtige priser.

Bevar Jeres garanti

Udover at mentech er det eneste værksted i Danmark der er både Apple og Samsung autoriserede service partnere, er vi er også den eneste virksomhed i hele Norden med Apple Premium Service Centre.

Dette betyder at du altid kan være sikker på den bedste behandling af både dine Samsung og Apple produkter! Du beholder derfor altid din garanti ved behandling af dine Apple og Samsung produkter.

Vi afhenter og leverer på Jeres adresse

Som samarbejdspartner så får i også ekstra service på transportfronten. 37 timer om ugen sidder vores transportafdeling og venter på dine sager, og vi sørger for altid at være lynhurtige.

Vi ønsker ikke at du skal undvære dine enheder længere tid end højst nødvendigt

I vores digitale løsninger styrer i selv hvordan jeres logistik skal fungere, om i ønsker afhentning næste dag, eller personlig indlevering i vores nærmeste servicecenter. Vi kan tilpasse løsningen præcist efter Jeres behov.

Én partner til alt jeres forbruger elektronik

Vi oplever tit, at mange af vore kunder før har brugt mange forskellige partnere til at servicere deres IT udstyr. Det er besværligt, og øger administrationstid, og omkostninger. Hos Mentech servicerer, og reparerer vi alt forbruger elektronik.

Vi er de eneste på det danske marked der håndterer alt forbruger elektronik, det gør at vi fungerer som et komplet online / outsourcet værksted for vores kunder. Hele konceptet er samlet under én digital platform, hvor man som kunde kan følge med i hele processen, lige fra bestilling af pickup, godkendelse af tilbud, budget, opfølgning, og meget mere.

Fremhævede samarbejdsaftaler

Kontakt os Og hør mere om hvad vi kan tilbyde jer


Eller ring nu på 70 666 903