Mobile Asset Management (MAM)

Mobile Asset Management (MAM)

Mobile Asset Management (MAM)

MAM er blevet et tilkøb på vores digitale platform, og giver dig et konkret overblik over alt jeres intern it.

Opret og tilknyt simkort, til de enkelte devices, upload faktura, device informationer - alt hvad der er behov for, når det skal til service. Dette sikrer en lynhurtigt håndtering, da vi har alt hvad skal bruge, for at håndtere jeres sag.

Der mulighed for import af en CSV-fil, til både devices og brugere for, at hurtigt få jer i gang med vores MAM løsning. MAM giver dig et overskueligt og brugervenligt system, uden at gå ned på funktionalitet.

Device til service

Det har aldrig været nemmere, at bestille service på et device.

Bestil service ved kun ét klik med MAM. Vi har udviklet en funktion "Quick Repair" som kan udføres på på jeres devices. Det vil sige, at der er mulighed for at rekvirere en ordre, chauffør afhenting med blot ét klik.

Personlige devices er en udvidelse af MAM, som giver endnu flere muligheder og en række funktioner, da devicene bliver personlige og der kan tilkobles en bruger.
Mulighed for udlåne af device under reparation, med funktioner som at ryk brugeren, for deadline af låne enhed.

Mulighed for, at "quick swappe" brugerens defekte enhed. En funktion i systemet, der flytter data fra et device i systemet over på et device der er klar til brug, og samtidigt bestiller service på det defekte device. Funktionen er tilegnet, brugere der ikke har mulighed for at vente på en reparation. På denne måde, kan de fortsætte med det samme, mens vi afhenter det defekte device og leverer retur til en ny cyklus.

Tilpasses til jeres behov

Vi kan skræddersy denne platform, så den passer præcis til jeres behov. Lige fra hvilken transport-metode der skal bruges, special håndtering af jeres sager, bestemt kommunikationsmåde til en helt ny udvidelse af platformen.

Vi har et software team på vores hovedlokation i Glostrup, bestående udelukkende af full-stack developers.

Unikke løsninger

Vi har udviklet flere unikke løsninger som udvidelse på vores digitale platform, læs mere om de forskellige løsninger nedenunder:

Så meget mere

Vores systemer kan så meget mere end lige som så, derfor fremviser vi hellere end gerne vores løsninger. Har du lyst til at høre og se mere, om hvad MAM kan?

Kontakt os

Kontakt os Og hør mere om hvad vi kan tilbyde jer


Eller ring nu på 70 666 903