Reparation af iPhone-skærm

Reparation af iPhone-skærm mens du venter

Vi bruger ægte Apple-reservedele til at udføre Apple-certificerede reparationer, som er godkendt af Apple, så du får din iPhone tilbage, og den virker, præcist som den skal.

Ved at få udskiftet din skærm hos en autoriseret reparatør bevarer du en eventuel garanti ved Apple, og du bevarer samtidig IP certificeringen (vandtæt/vandafvisning) på din iPhone.

Service mens du venter tilbydes for iPhone 6s og alle nyere modeller.

Se vores priser for skærmudskiftning på din iPhone her

Kontakt os, eller indlever din iPhone

Har du spørgsmål til skærmskift på din iPhone, kan du sende os en SMS på 7171 5050, eller ringe på 70 222 999. Du kan også sende os en email ved at klikke her

Du er også velkommen til at kigge forbi, du behøver ikke bestille tid.

Find nærmeste afdeling

Autoriserede Apple Reparationer

Mentech på Frederiksberg er som den eneste i Danmark en Apple Premium Serviceudbyder, og vi kan derfor udføre reparationer på dit Apple produkt både uden- og inden for garantien.

Vores teknikere er uddannet af Apple, så du kan roligt overlade dine Apple-enheder til os. Vi bruger ægte Apple-reservedele til at udføre Apple-certificerede reparationer.

Kun Apple-certificerede reparationer er godkendt af Apple.

  Opret din sag hjemmefra

Viste du at du kan skrive din sag ind, før du kommer? Det sparer dig tid, og du kan blot indlevere din enhed ved disken. Hvis du ønsker at skrive din reparation ind nu så følg nedenstående link og du vil i løbet af få minutter være et skridt tættere på en funktionel PC.

Priser?

Find dit produkt, og de nøjagtige priser til dit produkt,


Find produkt

Kontakt os nu

Hvis du ikke har fået svar på det du søgte? Så er du altid velkommen til at kontakte os.

Send forspørgsel Ring på 70 222 999