ECO SOLUTION

Eco solution

ECO

ECO Solution er en udvidelse til vores standard løsning..

Mentechs ECO solutions er lavet til jer, der har gammelt IT, men ikke ved hvordan eller har tid til at skille jer af med det. Vi kan hjælpe med forsvalig, miljøvenlig afskaffelse af gammelt it. 
Vi kan også sørge for at rydde data fra gamle telefoner, computere, m.m.

Det bør ikke være besværligt at vælge den miljøvenlige vej, og vi i Mentech vil gøre alt hvad vi kan, for at gøre den miljøvenlige mulighed attraktiv!

GDPR Compliant

Alle data/informationer behandles og håndteres indenfor GDPR retningslinjer.

I Mentech ved vi alt om hvor vigtigt det kan være for en virksomhed, at visse data forbliver fortrolige. Derfor kan vi garantere vi, at vi ved rydning af data behandler jeres enheder med komplet fortrolig håndtering af data.

Har i rekvireret Mentech til rydning af data, så kan i være sikre på at hver eneste enhed bliver undersøgt før og efter rydning af data, for at sikre at der ikke skulle være spor af data tilbage, når ordren er færdig.

Sikkerhed

Kørsel i forbindelse med ECO solution, foregår med vores egne GPS tracket & sikrede biler der udelukkende bliver betjent af vores certificerede sikkerheds tranport chauffører.

Derudover bruger vi Sealed Strips når vi behandler følsomme data for vores partnere. Alle Sealed Strips er markeret med et unikt serienummer, når vi benytter et Sealed Strip til at låse en kasse med følsomme data så noterer vi serienummeret og tilføjer det til sagen.

Vi kan derfor være 100% sikre på at ingen følsomme data, havner i de forkerte hænder, og du kan roligt overlade ansvaret til os med god samvittighed.

ECO Prisliste
Mentech ECO 1: Fast kilopris for opsamling/ansvarlig afskaffelse af IT skrot. 4 kr. pr kilo
Mentech ECO 2: Fast kilopris for opsamling/ansvarlig afskaffelse af IT skrot. inkl. alle enheder gennemcheckes for data. 8 kr. pr kilo
Mentech ECO Drive: Sikret afhentning tur/retur 300 kr.
Mentech ECO Wipe: Alt data på enheden slettes, efterfulgt af destruktion af enheden. 65 kr. pr. enhed / 35 kr. pr. mindre enhed
Priser er ex. moms

Unikke løsninger

Vi har udviklet flere unikke løsninger som udvidelse på vores digitale platform, læs mere om de forskellige løsninger nedenunder:

Kontakt os Og hør mere om hvad vi kan tilbyde jer


Eller ring nu på 70 666 903