Digital platform

Digital platform

Digital platform

Som samarbejdspartner med mentech, får du gratis adgang til vores helt unikke digitale platform.

På vores platform har du altid et overblik over hvad der sker lige nu, med jeres sager hos os. Der mulighed for nemt og hurtigt, oprette en ordre med flere sager. Endda bruge en csv import funktion, til at oprette jeres sager lynhurtigt.

Platformen er unik på markedet, og hjælper til at effektivisere alle processer, lige fra EAN fakturering, besparelser, EAN lokationer, og meget mere.

Afdelinger & brugere

Som en del af standard-løsningen på den digitale platform, er der mulighed for at oprette alle jeres afdelinger og tilknytte brugere til hver enkel afdeling. Under afdelingerne er der mulighed for, at sætte en budgetsgrænse, se års/måneds-budget, mulighed for notifkationer, og mm.

Brugerene får deres eget login til platformen, hvor de har mulighed for en lang række funktioner som kan begrænses ud fra deres adgangsniveau.

Som en super bruger på platformen, er der mulighed for at tildele disse adgangsniveauer.

Tilpasses til jeres behov

Vi kan skræddersy denne platform, så den passer præcis til jeres behov. Lige fra hvilken transport-metode der skal bruges, special håndtering af jeres sager, bestemt kommunikationsmåde til en helt ny udvidelse af platformen.

Vi har et software team på vores hovedlokation i Glostrup, bestående udelukkende af full-stack developers.

Unikke løsninger

Vi har udviklet flere unikke løsninger som udvidelse på vores digitale platform, læs mere om de forskellige løsninger nedenunder:

Kontakt os Og hør mere om hvad vi kan tilbyde jer


Eller ring nu på 70 666 903