#MentechNews

Mentech og Popermo Forsikring GS

jul 7, 2023 | #MentechNews

Mentech og Popermo Forsikring GS hyldes for deres banebrydende samarbejde om bæredygtighed og elektronikreparation

Mentech Danmark og Popermo Forsikring GS er stolte over at annoncere deres enestående samarbejde inden for bæredygtighed og elektronikreparation. Gennem årene har de to virksomheder arbejdet tæt sammen for at sikre hurtig og miljøvenlig reparation af elektronik til en bred vifte af samarbejdspartnere, herunder politifolk, ansatte ved danske domstole, Politiklagemyndigheden, Politiforbundet, Naviair, Anklagemyndigheden og politikadetter under uddannelse.

Mentech Danmark har etableret landdækkende walk-in reparationscentre, hvor medarbejdere fra ovennævnte organisationer dagligt får deres elektroniske enheder repareret. Samarbejdet mellem Mentech og Popermo Forsikring GS har gjort det muligt at tilbyde øjeblikkelig reparation, hvilket minimerer “down-time” og sikrer en problemfri arbejdsdag for de berørte medarbejdere.

En af nøglefaktorerne i samarbejdet er den høje reparationsprocent, der bidrager til et imponerende CO2-aftryk. Ved at vælge autoriserede reparationer i stedet for unødvendige udskiftninger har Popermo Forsikring GS spillet en afgørende rolle i reduktionen af elektronisk affald og dets miljømæssige påvirkning.

For at anerkende Popermo Forsikring GS’ enestående engagement i bæredygtighed blev de tildelt CO2-diplomet for deres dedikation til at reducere CO2-udledningen. Mentechs Nordic Sales manager, Tais Johansen, overbragte diplomets anerkendelse til Popermo Forsikring GS, hvilket fremhæver det fremragende samarbejde og deres fælles vision om en mere bæredygtig fremtid.

Mentech og Popermo Forsikring GS opfordrer andre virksomheder til at følge deres eksempel og omfavne bæredygtige løsninger. Ved at prioritere reparation frem for udskiftning af elektronik kan vi sammen reducere affald og bevæge os mod en mere bæredygtig verden.

Relaterede indlæg